Arbetsträna hos Aspektra

Arbetsträna utifrån din förmåga

Aspektra är en del av Vägen Ut! – Sveriges största franchisekedja av sociala företag. Vi arbetar i hjärtat av den cirkulära ekonomin med fokus på rekonditionerade IT-lösningar. Vi erbjuder arbetsträning och anställer unga vuxna med diagnoser inom autismspektrat. 
Som arbetstränande eller medarbetare på Aspektra, får du tillgång till en gynnsam arbetsmiljö med rätt förutsättningar utifrån dina behov. Du som vill komma till oss ska vilja utvecklas, men det finns inget krav på att du ska ha kunskap om datorer eller programmering.
 

100 % av din förmåga 

Hos oss arbetar alla 100 % av sin egen förmåga, vare sig det är fem, åtta eller 20 timmar per vecka. Det gäller både för dig som arbetstränar eller är medarbetare.
 

Din framtid & egenmakt 

Vi arbetar med människor, inte för eller åt. Vi tror på den egna kraften och egenmakt, vilket syftar på den process som ger människor kontroll och rätt att bestämma över sina liv. Vi skapar en miljö där du som arbetstränar får tillgång till utveckling och delaktighet. Vårt mål är att du sedan ska bli anställd hos oss på Aspektra.