Jobba effektivare — med Microsoft 365

Vägen ut! Aspektra är experter på Microsoft 365 och på att stötta företag och ledningsgrupper i att följa upp sina mål med hjälp av bland annat Microsoft Planner. Vår approach till Microsoft 365 och dess verktyg är att hjälpa till att skapa skräddarsydda lösningar som passar just er verksamhet.

Ett konkret exempel är att det går att använda Planner för att planera större projekt där
flera medarbetare är involverade. Dessa projekt i Planner kan sedan brytas ned
i specifika uppgifter till enskilda medarbetare via To Do och där du också kan
få automatiska påminnelser i Outlook när en deadline närmar sig. Kort sagt handlar det om att arbeta mer strukturerat och få enklare att följa upp företagets mål.

Kommentar från kund:
"Vi är mitt i ett arbete med att effektivisera vår Microsoft Teams och får grym hjälp av Vägen ut! Aspektra"

-Johan Granberg
Ekonomisk rådgivare, M&A på Fintegrity

 

Vi på Vägen ut! Aspektra kan skräddarsy utbildningar utifrån behov men i grunden erbjuder vi en trestegsraket som börjar med en workshop hos er för att presentera konceptet och spåna på hur det kan appliceras på bästa sätt i ert arbete. Andra steget är att vi hjälper er ta fram en process och mall för hur ni kan följa upp och leda framtida projekt och slutligen har vi också möjlighet att hålla i utbildning hos er på plats med personalgruppen för att hjälpa medarbetarna att faktiskt vilja/kunna använda verktygen.


Ett grundbehov är att bolaget använder sig av Microsoft 365 och har tillgång till appar så som Outlook, Teams, Planner och To Do.

Utbildningarna hålls av Aspektras verksamhetschef Oscar Isidorsson Albino. För specifika frågor eller för offertförfrågan, skicka ett mail till: info@aspektra.se

Anmäl intresse

Vad ingår i utbildningspaketet?


✅ Workshop, 2h 30 min

I samband med workshop eller via mail bör vi sedan prata ihop oss så att ni har en tydlig bild över hur ni vill att era medarbetare ska arbeta och vilka instruktioner som ska gälla.

✅ Framtagning av instruktionsmaterial/användarhandbok

✅ IT-utbildning, 2 h 45 min (inkluderar framtagning av utbildningsmaterial)